۳۰ مهر ۱۴۰۵ ۰۳:۰۵
دوشنبه ۲۷ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۵:۲۴
کد خبر: ۱۱۱۴۱۵

حذف دهک بندی از یارانه | اعلام معیار‌های جدید دریافت

حذف دهک بندی از یارانه | اعلام معیار‌های جدید دریافت
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی اعلام کرد معیار دهک‌بندی از دریافت یا حذف یارانه نقدی کنار گذاشته شده و ملاک‌های جدیدی برای شناسایی مشمولان تعیین شده است.

به گزارش روزنامه اینترنتی فراز، احمد میدری روز دوشنبه در حاشیه همایش «وفاق برای ایران ماهر» و در جمع خبرنگاران درباره وضعیت دهک‌بندی یارانه‌بگیران گفت: از دی‌ماه، دهک‌بندی از معیار حضور یا حذف افراد از یارانه نقدی حذف شده است.

او گفت: بر اساس ضوابط جدید، افرادی که دارای واحد مسکونی با ارزش ۵۰ میلیارد تومان به بالا باشند یا خودروی شخصی با ارزش بیش از ۵ میلیارد تومان داشته باشند و یا سطح درآمدی مشخص‌شده در آیین‌نامه هیأت وزیران را دارا باشند، از فهرست یارانه نقدی حذف می‌شوند. در صورتی که فردی اعلام کند این شرایط را ندارد، بر اساس اظهار خود او، یارانه سال‌های قبل پرداخت خواهد شد.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با تأکید دوباره بر حذف دهک‌بندی گفت: دهک‌بندی دیگر معیار پرداخت یا حذف یارانه نیست و این موضوع در آیین‌نامه مصوب دی‌ماه هیأت وزیران به تصویب رسیده است.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با تأکید دوباره بر حذف دهک‌بندی گفت: دهک‌بندی دیگر معیار پرداخت یا حذف یارانه نیست و این موضوع در آیین‌نامه مصوب دی‌ماه هیأت وزیران به تصویب رسیده است.

او در پاسخ به سؤال خبرنگار ایرنا درباره اظهارات برخی نمایندگان مجلس در خصوص دهک‌بندی گفت: با توجه به دیدگاه‌هایی که میان دولت و نمایندگان مجلس مطرح شد، آیین‌نامه‌ای در دی‌ماه تصویب شد که مبنای دریافت یارانه را یک سطح درآمد مشخص قرار می‌دهد.

میدری گفت: مطابق این آیین‌نامه، دیگر به افراد اعلام نمی‌شود که در دهک‌های ۸ تا ۱۰ قرار دارند و مشمول یارانه نیستند. این آیین‌نامه ارتباطی با کالابرگ ندارد و مربوط به مصوبه بودجه سال جاری است که بر اساس آن، سه دهک درآمدی بالای جامعه از دریافت یارانه نقدی حذف می‌شوند.

او افزود: در ابتدا برداشت جامعه دانشگاهی از سه دهک درآمدی، سه دهک جمعیتی بود، اما بعداً در مجلس و دولت تأکید شد که منظور، سه دهک جمعیتی و ۲۵ میلیون نفر نیست. به دنبال درخواست مجلس و تصویب دولت، مبنای دهک درآمدی تغییر کرد و در مصوبه جدید، دارایی مشخص ملاک قرار گرفت که شامل خودروی بالای ۵ میلیارد تومان، واحد مسکونی بالای ۵۰ میلیارد تومان و یک سطح درآمدی مشخص است که جدول آن تهیه شده است.

وزیر رفاه گفت: روز گذشته یکی از نمایندگان مجلس نسبت به دهک‌بندی اعتراض داشت که باید تأکید کنم دهک‌بندی واقعاً حذف شده است. موضوعی که وجود دارد این است که برخی افراد فقیر مورد سوءاستفاده قرار می‌گیرند؛ به این شکل که با نام این افراد کارت بازرگانی یا حساب بانکی افتتاح می‌شود. بر اساس اطلاعاتی که به دست ما می‌رسد، یارانه این افراد قطع می‌شود و فرد برای پیگیری به نماینده مجلس مراجعه می‌کند و می‌گوید با وجود فقر، یارانه‌اش حذف شده است. در این موارد باید پرونده‌های مالیاتی به نام واردکننده اصلی اصلاح شود و نباید اجازه داد از افراد فقیر سوءاستفاده شود.

دلیل شارژ کالابرگ در میانه ماه

میدری درباره اینکه چرا کالابرگ در میانه ماه شارژ می‌شود گفت: امروز جلسه امنیت غذایی در بانک مرکزی برگزار می‌شود و در این جلسه بررسی می‌کنیم که آیا کالابرگ فروردین‌ماه در نیمه ماه شارژ شود یا در ابتدای آن. منطق اقتصادی بانک مرکزی این است که واریز حدود ۸۰ هزار میلیارد تومان منابع کالابرگ در ابتدای ماه، هم‌زمان با واریز حقوق‌ها، موجب تزریق نقدینگی و اثر تورمی می‌شود؛ به همین دلیل شارژ کالابرگ به نیمه ماه منتقل شده است.

او تأکید کرد: مهلت استفاده از اعتبار کالابرگ هر ماه دو ماه است و این مدت تا سه ماه نیز قابل تمدید خواهد بود. همچنین بر اساس تفاهم انجام‌شده با وزارت جهاد کشاورزی، در کالابرگ اسفندماه محصولات کشاورزی نیز اضافه می‌شود. قرار است این موضوع در جلسه امروز کمیسیون امنیت غذایی بانک مرکزی مطرح شود و احتمالاً مورد موافقت قرار گیرد.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در پاسخ به سؤال خبرنگار ایرنا درباره اینکه آیا مبلغ کالابرگ اردیبهشت و خرداد همچنان نفری یک میلیون تومان خواهد بود یا افزایش می‌یابد، گفت: هنوز در این زمینه تصمیم‌گیری و صحبتی انجام نشده است.

او همچنین درباره زمان برگزاری جلسه بعدی شورای عالی کار برای تعیین دستمزد سال ۱۴۰۵ گفت: قرار است جلسه بعدی هفته آینده برگزار شود.

ارسال نظر
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها
دیپلماسی انجماد و تله حقوقی اسنپ‌بک؛ بازخوانی معماری صلح اوکراین در سایه تجارب یالتا و مینسک
معمای آماری در تنگه هرمز؛ چرا آرامش روی کاغذ با اضطراب بازار همخوان نیست؟
شتاب درآمدی بانک پاسارگاد ؛ رشد ۹۵ درصدی در شهریورماه
رشد ۶۰ درصدی سود خالص بانک پاسارگاد در نیمه نخست ۱۴۰۵
به گفته آنکارا، ترکیه، قطر، پاکستان و اندونزی توافق‌نامه همکاری دفاعی امضا کردند
کالابرگ یا کوپن؟ کدام کمک بیشتری به مردم می‌کند؟
زور افزایش درآمد به هزینه‌ها نرسید | کاهش سود زیرمجموعه پتروشیمی آبادان با وجود افزایش درآمد‌ها
آزمون بازدارندگی در ریاض؛ پدافند فرامنطقه‌ای در آسمان شبه‌جزیره
رشد درآمد بانک پارسیان فراتر از نقدینگی | تراز مالی از منفی به مثبت رسید
سوءاستفاده از تجمعات شبانه برای دفاع از رسایی یا حمله به دستگاه قضا درست نیست
تلاش واشنگتن برای افزایش تولید گازوئیل همزمان با اوج‌گیری قیمت‌ها
هشدار صریح محسنی‌اژه‌ای به متهم پرونده تراستی‌ها: ادعای ریسک نکنید، از سود‌های کلان‌تان بگویید
چه کسی ترمز استیضاح وزیر کار را کشید؟ استیضاح احمد میدری در هیأت رییسه مجلس بلاتکلیف است!
زینی‌وند: اولویت دستگاه دیپلماسی پیشگیری از تحمیل جنگ جدید است؛ آمادگی کامل برای دفاع از کشور داریم
عراق گذرگاه مرزی شیب با ایران را برای بررسی امنیتی بست
گلوی تولید زیر تیغ تورم | تولید ۱۱۷ درصد گران‌تر شد
اجرای طرح «تأمین‌رفاه» بانک رفاه کارگران آغاز شد
نتانیاهو برنامه‌ریزی حمله‌ای گسترده به ایران را داشت، اما ترامپ مانع آن شد
بازگشت گازوئیل روسیه به ترکیه و برزیل پس از لغو ممنوعیت صادرات
افزایش قیمت نفت به دلیل نگرانی‌های مربوط به عرضه در خاورمیانه
وعده عاصم منیر درباره بازگشایی مرزهای ایران و پاکستان محقق نشد | گمرک پاکستان همچنان بسته است
رشد شش‌برابری شاخص هم‌وزن؛ سهام کوچک بورس تهران پیشتاز شدند
پزشکیان: آمریکا پیش از مذاکره باید تهدیدها و تحریم‌ها را بردارد
بسنت بار دیگر برای فروپاشی اقتصاد ایران ضرب‌الاجل تعیین کرد؛ وعده قبلی محقق نشد
سرلشکر ایزدی: کنترل عملیاتی تنگه هرمز تا زمانی که ایران بخواهد ادامه دارد
موج اعتراضات معیشتی در ۷ کشور اروپا
فرانسه محدودیت‌های منع آمدوشد را گسترش می‌دهد
قالیباف در دیدار با عاصم منیر: آمریکا فقط با اجرای شروط هفت‌گانه می‌تواند اعتماد ایران را جلب کند
مذاکره مالکان ۲۱ کشتی با ایران برای خروج از فهرست سیاه تنگه هرمز
مهرداد اخلاقی با حکم رئیس‌جمهور سکان‌دار وزارت دفاع شد
لیست سیاه تنگه هرمز به ۱۲۲ شناور رسید؛ موج تازه برخورد با کشتی‌های متخلف
نقشه نیلی نتانیاهو | ادعای اتحاد راهبردی امارات و اسرائیل علیه ایران
کاهش قیمت نفت به دنبال تعلیق تحریم‌های روسیه توسط ترامپ
کشته شدن دست‌کم ۱۸ نفر در حمله انصار الله به اردوگاه نظامی دولت یمن در شبوه
هشدار قطر درباره به اوج نرسیدن شوک‌های انرژی ناشی از جنگ علیه ایران
دردسر پالایشگاه‌های آسیایی و چالش تولیدکنندگان نفت خاورمیانه به دلیل هزینه‌های سرسام‌آور حمل‌ونقل
تکذیب ادعای رد درخواست دیدار عاصم منیر از سوی محسن رضایی
حمله به پادگان «العلم» در شبوه | العربی از ۵۳ کشته و ۲۰۰ زخمی خبر داد
موج اعتراضات معیشتی در ۷ کشور اروپا
انتقاد شدید ترامپ از زلنسکی پس از حمله بزرگ اوکراین به روسیه
در آستانه پایان انقلاب کوبا؛ جهان یکی از بازیگران برهم‌زننده نظم موجود را از دست می‌دهد
در قبال ایران، اپوزیسیون اسرائیل حتی از نتانیاهو جنگ‌طلب‌تر است
شارژ اعتبار جدید کالابرگ تا پایان مهر | فرصت ثبت درخواست برای جاماندگان در آبان
پیشنهاد سردبیر
زندگی